ZON IN DE STAD
 
DSC00401033 (Large).jpg
 
 

Wij zijn Zon in de Stad

Zon in de Stad maakt Rotterdammers warm voor zonne-energie. Het is een initiatief van ondernemende inwoners uit Middelland. Zon in de Stad laat de mogelijkheden van zonnestroom in Rotterdam zien.

Dat doen we niet zelf! We brengen ervaringsdeskundigen en nieuwsgierige buurtgenoten met elkaar in contact: samen helpen we zoveel mogelijk Rotterdammers aan de zonnestroom!

 

Zon in de Stad werkt samen

Zon in de Stad is een project van ondernemende buurtbewoners uit Middelland. Climate Focus, Personal Architecture en HilgersomDeenduurzaam vormen het team van Zon in de Stad.

 
 
CF_logo_RGB.jpg

Climate Focus

adviseert bedrijven en overheden over nationaal en internationaal klimaatbeleid, de energietransitie en de financiering van verduurzaming. Climate Focus is een van de initiatiefnemers van de Rotterdamse Klimaatoproep, waarin meer dan 60 bedrijven het gemeentebestuur en de politieke partijen in Rotterdam oproepen vol in te zetten op de sprong naar een circulaire en duurzame stad. 

 
 
Logo PA klein.jpg

Personal Architecture

ontwerpt duurzame gebouwen in de stad. We zijn gespecialiseerd in het transformeren van bestaande gebouwen. We werken altijd vanuit het perspectief van onze opdrachtgevers en eindgebruikers. Naast ontwerpen, doen we onderzoek naar stedelijke uitdagingen zoals klimaatadaptatie en de energietransitie. De kennis uit deze onderzoeken passen we toe in onze projecten in Rotterdam en daarbuiten.

 
 
hilgersomdeen duurzaam.JPG

HilgersomDeenduurzaam

adviseert organisaties, scholen en particulieren over verduurzamingsmogelijkheden van hun huidige of toekomstige huisvesting. Daarbij vinden we naast technische en fysieke maatregelen ook bewustwording belangrijk. HilgersomDeenduurzaam is initiatiefnemer en medeoprichter van energiecoöperatie DeelstroomDelft.

 

onze partners

Zon in de Stad wordt mogelijk gemaakt door: