ZON IN DE STAD
 

Ja, ik wil een zonneschildje!

Leuk dat je meedoet met Zon in de Stad! Het zonneschildje laat aan je buren zien dat jij zonnepanelen hebt. We leveren alle schildjes persoonlijk af. Vul het formulier in om een afspraak te maken.  

 

 

F.A.Q.

Wat krijg ik?
Woon je in Middelland, Blijdorp of het Nieuwe Westen en heb je zonnepanelen? Dan leveren we gratis een schildje, pluggen en schroeven! Bij het schildje zit een sticker. Die kun je op het schildje plakken om aan te geven dat mensen mogen aanbellen om vragen te stellen. 

Ik woon ergens anders, mag ik ook een zonneschildje?
Helaas hebben we op dit moment niet genoeg zonneschildjes voor iedereen. Wil je toch een schildje? Mail naar info@zonindestad.nl Bij genoeg animo kunnen we ons initiatief uitbreiden naar andere wijken in Rotterdam.

Krijg ik het zonneschildje thuis gestuurd?
Nee, we leveren alle zonneschildjes persoonlijk af op afspraak. We fietsen regelmatig een rondje door de wijk om ze langs te brengen. We vinden het leuk om alle zonnepioniers te ontmoeten.

Moet ik boren om het schildje op te hangen?
We adviseren om de zonneschildjes te bevestigen met de bijgeleverde schroeven. Je kunt het schildje ook ophangen met montagekit. Wil je echt niets op je gevel? We hebben ook een sticker die je op je ruit of voordeur kunt plakken. 

Ik heb een andere vraag.
Mail naar info@zonindestad.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug! 

 

Pers

Mail naar info@zonindestad.nl of bel Lieke 't Gilde 0615105324

 

 

 

 
 je kunt met een sticker aangeven of mensen mogen aanbellen om vragen te stellen

je kunt met een sticker aangeven of mensen mogen aanbellen om vragen te stellen

 het zonneschildje komt met plugjes en schroeven

het zonneschildje komt met plugjes en schroeven